team

We zijn de jonge honden van het oudste bureau van Europa. Bevestigd door het World Guinness Book of Records. Al voor WOII bestonden we meer dan honderd jaar. En als het aan ons ligt, blijft ons vak voor altijd stevig verankerd in Rotterdam.

Kirsten Esser
Managing director / partner
Kirsten zingt, pint(erest), borrelt, sport en kijkt series, omringd door tassen, sushi, macarons, Italiaans en Chanel. Is gefascineerd door neuromarketing en merkassociaties. Haar dagelijks motto is ‘better late than ugly’ en ze zou graag dementie afschaffen.
Kirsten op Linkedin
Chiel van de Ven
Creative director / partner
Chiel wilde eigenlijk een lettertype worden, maar heeft zijn horizon verbreed naar eigenzinnig design, labradors, paardrijden, optimisme en speciaalbier, bij voorkeur in de Ardennen. Creëert oogstrelingen uit het niets of uit de chaos op zijn bureau.
Chiel op Linkedin
Koen de Vries
Strateeg
Een paard hollend beslaan, dat kan Koen. Impulsief, gedurfd en direct, zolang er niet weer vaatwassers of wasmachines in het verhaal voorkomen. Is vol gas onderweg naar de sterren, maar blijft wel nadenken. Wil schoon water voor iedereen en gebruikt het zelf ook.
Koen op Linkedin
Julia Keijzer
Lead account
Reclame fascineert Julia, vooral als ze er zelf verantwoordelijk voor is en de resultaten terugziet in de werkelijkheid. Doet niet moeilijk over simpele dingen. Heeft een zwak voor een ‘proper British accent’ en vindt dat het koraal gered moet worden.
Julia op Linkedin
Donna Roelofsen
Accountmanager
La Roelofsen solliciteerde bij Nijgh omdat ze abusievelijk bij ons kantoor linksaf in plaats van rechtsaf sloeg. Ze was meteen verkocht dankzij onze droge humor, botte opmerkingen en de eindeloze deadlines die haar hart sneller laten kloppen. Wil dat iedereen elkaar accepteert, behalve als ze eetgeluiden of vrouwonvriendelijke opmerkingen maken.
Donna op Linkedin
Jasper Dergent
Designer
Deze designer geniet nooit met mate. Althans, dat is zijn motto. Slechte WiFi kan roet in het eten gooien. Vindt het vreemd dat zijn Mythbuster Adam Savage daar nooit iets voor heeft uitgevonden. Jasper droomt stiekem van het besturen van voertuigen met 81 wielen, maar daar kan zijn OCD niet tegen.
Jasper op Linkedin
Sofie Schippers
Lead designer
Liever niet fluiten in de buurt van Sofie, zeker niet als ze staat te wachten. Een spontane Boogschutter die de online wereld elke dag een stukje mooier wil maken, te beginnen op mobiel. Wil net zo goed koken als Jamie Oliver en gaat daarom zo vaak mogelijk uit eten.
Sofie op Linkedin
Jimi de Groot
Junior copywriter & concepter
Jimi wil later oma worden, maar neemt voor nu genoegen met tekstschrijver, fotograaf en kok. Is bezeten door verhalen in alle geuren en kleuren, van beeld tot woord. Zegt stellig (en net iets te hard) dat hij nooit moet huilen om sentimentele films.
Jimi op Linkedin
Bas Deelman
Video creator
Zo grootvader zo kleinzoon: opa Jan Kruis werkte hier in '54. Bas volgt 'm nu op om ongewone video's te maken. Houdt zijn eigen koers aan, keihard Metallica blazend, haren wapperend in de wind op zijn brullende Harley Davidson of suizende VanMoof.
Bas op Linkedin
Lianne van Gaalen
Afstudeerstagiaire – UX design
Komt onderzoeken hoe we de gebruiker bij ons designproces kunnen betrekken. Is gefascineerd door het komen en gaan van trends. Daarover gesproken, haar favoriete quote luidt: 'Be the moon and inspire people, even if you're far from full.'
Lianne op Linkedin
Leon Aalburg
Business consultant
Leon gaat hard. Soms op de motor, vaak achter zijn hond Balou aan en dagelijks voor Nijgh. Zit altijd achter nieuwe klanten aan, als het moet op de Kawasaki. Waar hij niet tegen kan? Plastic in de natuur. Behalve als het op een wesp ligt, dan heiligt het doel de middelen.
Leon op Linkedin
Ryan van Meeteren
Webdeveloper
Ryan is zo veel mogelijk zichzelf, want dat kan niemand anders zo goed als hij. Gelooft in de oneindige vooruitgang van zijn vak en houdt die nauwkeurig in de gaten, ongeacht de buitentemperatuur. Sport graag en heeft een hekel aan schelden en valsspelen.
Ryan op Linkedin
Ferdinand de Coninck
Lead developer
Ferdi kraakt graag puzzels en vertaalt verbeelding in code. Leeft het liefst in een pretpark en eet daar dan macaroni met kaas, samen met Elon Musk. Hij lacht veel, zelfs in de file, want pleasure makes perfect, dus ook in zijn werk. Heeft thuis een eigen pinautomaat.
Suzanne de Coninck
Webdeveloper
Suzanne zoekt al een tijdje naar de source code van het leven en is blij met elke nieuwe techniek in haar vak. Vindt dat de wereld ondanks alle mysteries redelijk functioneert. Draagt daar zelf graag aan bij tussen Rocket League door. Kan zelf wel tegen haar verlies.
Suzanne op Linkedin
Tessa de Koning
Junior projectmanager
Tessa gaat korte metten maken met de massaproductie in de mode-industrie. Gaat voor alles waar truffel in zit per volkswagenbusje naar haar lievelingssteden Barcelona en Rotterdam. Doet graag haar best voor iets waar ze mensen blij mee kan maken.
Tessa op Linkedin
Frank Gullink
Developer
Als Frank geen Aziatische films kijkt, is hij enthousiast over de katten of interesses van anderen. Leert graag nieuwe tools en talen en ontdekt zo nieuwe orde in elke vorm van rommeligheid. Kan zich lastig inleven in mensen zonder inlevingsvermogen.
Frank op Linkedin
Henricus Nijgh
Growth hacker / founding father
Wist net als Steve Jobs wat de wereld wilde voor we het zelf wisten: Nijgh. Lopen we creatief vast? Dan smeken we zijn portret om hulp. Zo inspireert hij ons, ook al is hij al 126 jaar niet meer op kantoor geweest. Haat motorrijden en blauw tapijt.