team

We zijn de jonge honden van het oudste bureau van Europa. Bevestigd door het World Guinness Book of Records. Al voor WOII bestonden we meer dan honderd jaar. En als het aan ons ligt, blijft ons vak voor altijd stevig verankerd in Rotterdam.

Wil je bij ons werken? Scroll down als je durft!

Kirsten Esser
Managing director / partner
Kirsten zingt, pint(erest), borrelt, sport en kijkt series, omringd door tassen, sushi, macarons, Italiaans en Chanel. Is gefascineerd door neuromarketing en merkassociaties. Haar dagelijks motto is ‘better late than ugly’ en ze zou graag dementie afschaffen.
Kirsten op Linkedin
Chiel van de Ven
Creative director / partner
Chiel wilde eigenlijk een lettertype worden, maar heeft zijn horizon verbreed naar eigenzinnig design, labradors, paardrijden, optimisme en speciaalbier, bij voorkeur in de Ardennen. Creëert oogstrelingen uit het niets of uit de chaos op zijn bureau.
Chiel op Linkedin
Koen de Vries
Strateeg
Een paard hollend beslaan, dat kan Koen. Impulsief, gedurfd en direct, zolang er niet weer vaatwassers of wasmachines in het verhaal voorkomen. Is vol gas onderweg naar de sterren, maar blijft wel nadenken. Wil schoon water voor iedereen en gebruikt het zelf ook.
Koen op Linkedin
Jamie de Waal
Projectmanager
Het is leuk, zo’n tent vol developers, strategen en creatieven, maar er zou niks van terecht komen zonder goede projectmanagers. Gelukkig kunnen we Jamie toevoegen aan ons team.
Jamie op Linkedin
Sanne Vroom
Projectmanager
Sanne doet het voor de blije reactie van klanten na een goed gemanaged project. Houdt van eten en wil leren bakken zonder pakjes. Wil leven als haar hondje Sammie: eat, sleep, play, repeat.
Bo Pelders
Projectmanager
Deze Brabantse Rotterdamse leeft in het moment van haar favoriete quote: “Life is like a box of chocolates …”. Naast Forrest Gump bewondert ze Lady Gaga en de pluizige vacht van Shiba Inu’s. Bo maakt stiekem hele mooie foto’s en is erop gebrand om onze klanten een tien voor te schotelen.
Bo op Linkedin
Kostein Bots
Sales manager
Als het zou kunnen, ging onze sales consultant Kostein al onze klanten langs op zijn snowboard. Ook koken is een van zijn hobby’s. Het liefst mengt hij zijn commerciële achtergrond met zijn creativiteit.
Kostein op Linkedin
Sofie Schippers
Lead designer / UX designer
Liever niet fluiten in de buurt van Sofie, zeker niet als ze staat te wachten. Een spontane Boogschutter die de online wereld elke dag een stukje mooier wil maken, te beginnen op mobiel. Wil net zo goed koken als Jamie Oliver en gaat daarom zo vaak mogelijk uit eten.
Sofie op Linkedin
Koen van den Broek
Visual designer
Fietst fluitend naar Londen en Berlijn. En als hij nou eens een keer zijn band plakt, ook naar Nijgh. Houdt van hersenspinsels vertalen naar beeld en kleur. Vol energie, spontaniteit en gekke ideeën. Wil de wereld empathischer maken. Én mooier.
Koen op Linkedin
Jos van der Heiden
Copywriter
Jos vindt het leven te kort voor slechte whisky en heeft een obsessie met basgitaren en historische feitjes. Hij luistert elke ochtend voor zijn werk naar ‘Imagine’ van John Lennon en wil anderen graag inspireren met zijn vlotte pen.
Jos op Linkedin
Lianne van Gaalen
Junior designer
Gaat de mooiste dingen mooier maken. Is gefascineerd door het komen en gaan van trends. Daarover gesproken, haar favoriete quote luidt: 'Be the moon and inspire people, even if you're far from full.'
Lianne op Linkedin
Robin van Meel
Digital marketeer
‘Tijd en afstand zijn relatief’ zei Einstein. Die woorden heeft Robin iets te letterlijk genomen. Met zijn grote liefde voor reizen heeft hij ongeveer overal gewoond. Spreekt maar liefst vijf talen maar wil zich graag verdiepen in codetaal.
Robin op Linkedin
Suzanne de Coninck
Webdeveloper
Suzanne zoekt al een tijdje naar de source code van het leven en is blij met elke nieuwe techniek in haar vak. Vindt dat de wereld ondanks alle mysteries redelijk functioneert. Draagt daar zelf graag aan bij tussen Rocket League door. Kan zelf wel tegen haar verlies.
Suzanne op Linkedin
Ferdinand de Coninck
Lead developer
Ferdi kraakt graag puzzels en vertaalt verbeelding in code. Leeft het liefst in een pretpark en eet daar dan macaroni met kaas, samen met Elon Musk. Hij lacht veel, zelfs in de file, want pleasure makes perfect, dus ook in zijn werk. Heeft thuis een eigen pinautomaat.
Emma de Nie
Web developer
Gedreven, authentiek en een beetje eigenzinnig – just the way we like it. Haar eerste indruk van Nijgh: ‘Een creatieve en kleurrijke bedoeling!’ En toevallig was dat ook onze eerste indruk van Emma. Score!
Emma op Linkedin
Frank Gulink
Developer
Als Frank geen Aziatische films kijkt, is hij enthousiast over de katten of interesses van anderen. Leert graag nieuwe tools en talen en ontdekt zo nieuwe orde in elke vorm van rommeligheid. Kan zich lastig inleven in mensen zonder inlevingsvermogen.
Frank op Linkedin
Ryan van Meeteren
Webdeveloper
Ryan is zo veel mogelijk zichzelf, want dat kan niemand anders zo goed als hij. Gelooft in de oneindige vooruitgang van zijn vak en houdt die nauwkeurig in de gaten, ongeacht de buitentemperatuur. Sport graag en heeft een hekel aan schelden en valsspelen.
Ryan op Linkedin
Radu Böhm
Webdeveloper
Radu zoekt zich net zo wezenloos naar de laatste tech trends als naar vreemde culturen en landschappen. Kletst je de oren van je kop over codetaal, Japan en Star Wars. Is gek op stand-ups op kantoor en sit-downs om te gamen en te lezen.
Mirjam Vermeulen
Administratief medewerker
Mirjam is fan van kunstschilder Ans Markus en vindt dat het palet mensen van Nijgh ook een mooie compositie vormt. Slijpt zelf onze procedures tot een puntgave administratie. Van bureaucratische verzekeraars bijvoorbeeld.
Henricus Nijgh
Growth hacker / founding father
Wist net als Steve Jobs wat de wereld wilde voor we het zelf wisten: Nijgh. Lopen we creatief vast? Dan smeken we zijn portret om hulp. Zo inspireert hij ons, ook al is hij al 126 jaar niet meer op kantoor geweest. Haat motorrijden en blauw tapijt.
Vacatures

schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Voornaam*
Achternaam
e-mailadres*