de merken die met ons samenwerken

Bouwen aan je merk

Wij richten ons voornamelijk op lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Dat zorgt namelijk voor goede inhoudelijke kennis, optimale betrokkenheid en veel plezier als team. We bouwen samen aan het sterker maken van je merk, van het ontwikkelen van strategie tot aan het creëren van mooie brand assets en platforms. Allemaal om jouw positie in de markt te verbeteren en nog meer aantrekkingskracht uit te oefenen op je doelgroep. Hierbij spreken we elkaar met regelmaat, kijken we vooruit en delen we volop ideëen. Meer weten over een aantal van die merksamenwerkingen, scroll dan door!

Uiteraard werken we ook aan op zichzelf staande projecten. Van een onderscheidend jaarverslag tot een representatieve employer branding video. Wil je meer lezen over onze projecten?
Projecten

David Lloyd

We leerden elkaar kennen in 2019, of misschien al iets eerder omdat we stiekem al even achter ze aan zaten. Maar toen het vuurtje ging branden, deed het dat goed, want de match op merk-denken, sportiviteit en ambitie is groot. Teams die aan een paar woorden genoeg hebben, ideeën die elkaar versterken en doelen die worden behaald. Een recept voor een energieke en toffe samenwerking.

illy

Zo lang als we van lekkere koffie houden, zo lang gaan we terug met illy. Al zo'n 10 jaar genieten we van alle karakteristieken die horen bij dit sterke Italiaanse merk. Onze samenwerking staat voor loyaliteit, flexibiliteit en plezier. Met mooie visuele campagne en uitingen en drukwerk als gevolg, uiteraard volledig in lijn met de richtlijnen en huisstijl van het Italiaanse HQ.

Hogeschool van Amsterdam

Als het gaat om meer voor je omgeving willen betekenen dan staat de HvA voorop. Niet alleen een onderwijsinstelling, maar een organisatie met Impact

HMC

Een plek waar je je creatieve zelf tot bloei kunt laten komen, gelijkgestemden om je heen hebt en geïnspireerd wordt door vakmanschap. Dat is het Hout- en meubileringscollege.

Zovida

Na een pitch afgelopen april, hebben we de Zovida organisatie goed leren kennen. Een organisatie met focus op goede zorg voor hun patiënten. Zovida verleend deze service in verschillende wijken in en rond Rotterdam, met zeer betrokken zorgprofessionals en een heel eigen verhaal. Een verhaal dat wij samen met het team van Zovida de wereld in mogen gaan brengen.

Voor Goed Agency

Als oer-Rotterdams bureau werkte Nijgh mee aan het onderzoek van Thrive en Voor Goed om erachter te komen wat bedrijven tegenhoudt om Opwerkers aan te nemen. Op die term komen we zo terug. Tijdens dat onderzoek ontstond het idee om een campagne te ontwikkelen om 30.000 Rotterdammers in het zonnetje zetten. 30.000 Rotterdammers? Dat lees je goed ja.