Een greep uit de bedrijven die met ons samenwerken.

Want wij geloven in langdurige samenwerkingen, en niet in eenmalige projecten.

Langdurige samenwerkingen?

Met een aantal uitzonderingen daar gelaten. Naast de landurige samenwerkingen zijn er een aantal extra werkzaamheden (lees: unieke projecten) die wij voor onze klanten oppakken. Sporadische, extra projecten waar we met het volledige team alles uit de kast trekken om een waanzinnige campagne tot stand te brengen.

Van een onderscheidende jaarverslag tot een representatieve employer branding video. Wil je meer lezen over onze projecten? Onderstaande knop brengt je naar de projectenpagina.
Projecten

David Lloyd

We leerden elkaar kennen in 2019, of misschien al iets eerder omdat we stiekem al even achter ze aan zaten. Maar toen het vuurtje ging branden, deed het dat goed, want de match op merk-denken, sportiviteit en ambitie is groot. Teams die aan een paar woorden genoeg hebben, ideeën die elkaar versterken en doelen die worden behaald. Een recept voor een energieke en toffe samenwerking.

illy

Zo lang als we van lekkere koffie houden, zo lang gaan we terug met illy. Al zo'n 10 jaar genieten we van alle karakteristieken die horen bij dit sterke Italiaanse merk. Onze samenwerking staat voor loyaliteit, flexibiliteit en plezier. Met mooie visuele campagne en uitingen en drukwerk als gevolg, uiteraard volledig in lijn met de richtlijnen en huisstijl van het Italiaanse HQ.

Zonboog

Na een pitch afgelopen april, hebben we de Zonboog organisatie goed leren kennen. Een organisatie met focus op goede zorg voor hun patiënten. Zonboog verleend deze service in verschillende wijken in en rond Rotterdam, met zeer betrokken zorgprofessionals en een heel eigen verhaal. Een verhaal dat wij samen met het team van Zonboog (straks met nieuwe naam) de wereld in mogen gaan brengen.

Voor Goed Agency

Als oer-Rotterdams bureau werkte Nijgh mee aan het onderzoek van Thrive en Voor Goed om erachter te komen wat bedrijven tegenhoudt om Opwerkers aan te nemen. Op die term komen we zo terug. Tijdens dat onderzoek ontstond het idee om een campagne te ontwikkelen om 30.000 Rotterdammers in het zonnetje zetten. 30.000 Rotterdammers? Dat lees je goed ja.