over ons

Wij zijn Nijgh en Xim. Of Xim en Nijgh, dat maakt ons niet zoveel uit. Samen zijn we twee delen van één geheel. Een hechte familie van developers en merkbouwers die samen merken meer wereld geven.

al sinds 1837

Je moet van goeden huize komen om bijna tweehonderd jaar lang relevante reclame te maken. Onze familie is er een van gedegen reclamemakers. Van liefhebbers van een vak dat constant in beweging is. En we bewegen mee. Daarom smolten we samen met Xim Systems, een team van developers.

zijn we valid

Valid, ofwel gezond, krachtig, geldig, kiplekker. Hoe je het ook wilt noemen, het zit in ons DNA:

  • We zijn vasthoudend. We doen dingen niet zomaar en we laten niet los tot we onze doelen bereiken.
  • We experimenteren graag, verkennen het onbegane en hebben een kritische blik. Dat maakt ons avontuurlijk.
  • Loyaliteit zit in ons bloed. We investeren graag in duurzame relaties met onze klanten en partners.
  • We omzeilen het voor de hand liggende om met originele, inventieve oplossingen te komen.
  • Het liefst zijn we to-the-point, helder en duidelijk in onze communicatie.
WHY
Merken maken de wereld. En we willen dat jouw merk de wereld betekent voor je klanten.

lessen

Elk jaar worden we een beetje wijzer, onafhankelijker en vernieuwender. En we zijn het oudste bureau van Europa. Kun je nagaan! We hebben in die tijd (in ieder geval) drie dingen geleerd:

  • Uitdaging houdt ons scherp en relevant. Dat gunnen we iedereen. Daarom sporen we onze klanten aan om horizonverbredende keuzes te maken. En om ergens voor te durven staan.
  • We voelen ons het beste als we iets opbouwen met onze klanten. Zo kunnen we op de lange termijn denken. En dat loont. Want wie het langst wint, wint het meest.
  • Enthousiasme is aanstekelijk en leidt tot resultaat. Daarom zijn we er altijd naar op zoek, ook bij onszelf.

team

We wensen onszelf niet veel personeel. Dat maakt de mensen die we wel hebben best bijzonder. Creatievelingen, digitale helden en alles daartussenin. Een klein team van ervaren reclamemakers en jonge honden. Waar we voor elke klant met de hand een kernteam uit plukken dat naadloos aansluit op de opdracht.
leer ons kennen

neem contact met ons op

Ook jouw overtuiging is verstand en gevoel. Dus laten we kennis maken om te kijken of het goed voelt. We luisteren graag naar je verhaal.