18-03-2021

Zet in no time een jaarverslag neer

Nog te vaak zijn jaarverslagen een beetje een saaie boel. En dat terwijl je juist zo’n meeslepend verhaal kunt vertellen over afgelopen jaar. Ten minste, als je er de tijd voor neemt. Tijd die je niet altijd hebt. Daarom ontwikkelden we een tool waarmee je makkelijk interactieve jaarverslagen kunt maken. Online, duurzaam én mooi. Hieronder lees je of dat iets voor jouw organisatie is.

MISSCHIEN WEL HET MAKKELIJKSTE JAARVERSLAG OOIT

Het is voor veel bedrijven een tijdrovende en soms stressvolle klus: het jaarverslag. Voor de één verplicht, voor de ander een wens, zeker als je iets te vertellen hebt over het afgelopen jaar. Kon dat maar gemakkelijker, sneller en vooral ook mooier. Met onze tool maak je een jaarverslag dat overzichtelijk, doorzoekbaar en futureproof is. Zonder dat je zelf hoeft te zwoegen. Omdat wij het vullen, nemen we je werk uit handen. Zodat jij kunt doen wat nodig is voor de toekomst.

MISSCHIEN WEL HET DUURZAAMSTE JAARVERSLAG OOIT

Vaak kent een jaarverslag vaste hoofdstukken: visie, financieel, HR en bijvoorbeeld highlights of duurzaamheid. Daar heb je input van je hele organisatie voor nodig. In onze tool vind je een vaste structuur van hoofdstukken. Die je jaar op jaar kunt blijven gebruiken om je jaarverslagen mee te publiceren. Iedereen met een login kan binnen die voorbepaalde structuur content aanleveren. Zo kun je je het hele jaar lang voorbereiden op het jaarverslag. En als het zover is, maken wij er een mooi geheel van.

MISSCHIEN WEL HET MOOISTE JAARVERSLAG OOIT

Om van een heel jaar één verhaal te maken, vraagt een hoop redactiewerk. Dat regelen we voor je. Heb je cijfers te delen en wil je dat die er mooi uitzien? Ook het visueel maken nemen we voor rekening. In infographics, overzichtelijke tabellen en interactieve grafieken. Dat is mooier, overtuigender én beter leesbaar. Zo maken we van jouw jaarverslag een memorabele ervaring.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Leon via aalburg@nijgh.com
Meer zien?