Development & campagne

Maritime by Holland

de maritieme sector aantrekkelijk maken voor jongeren

Niet veel mensen weten dat de maritieme sector vol techniek, avontuur en innovatie zit. En er zijn ook nog eens meer dan genoeg opleidingen, baankansen en doorgroeimogelijkheden. Maritime by Holland zet zich in om jongeren warm te draaien voor een opleiding of carrière in de maritieme sector. En dat mag gezien worden.

uitdaging

Maritime by Holland zichtbaarheid geven en jongeren enthousiasmeren voor de maritiem sector.

oplossing

Een website ontwerpen en bouwen in ons CMS Yoeston en het opzetten van een social mediacampagne.

nieuwe website

De vorige website van Maritime by Holland werkte niet meer volgens de laatste technieken. Tijd voor een nieuwe website dus. Dat begint bij het ontwerp, dat 'avontuurlijk', 'groots' en 'innovatief' aanvoelt. Het zit veel meer op sfeer en bevat designelementen uit het werkveld. Kijk maar eens naar de header met grote sfeerfoto’s en de zeekaart met coördinaten die we daar overheen hebben geplaatst.

De website is sneller, overzichtelijker en werkt nu volledig responsive. En we werken met veel (micro-)animaties waardoor hij mordern oogt. Met een nieuw zoek- en filtersysteem maken we alle opleidingen, banen en stages makkelijk vindbaar. Via Yoeston, ons CMS, implementeren we direct de nodige SEO-elementen. Kortom: maritimebyholland.nl is nu een vindbare en futureproof website.

social media campagne

Uiteraard moet de nieuwe website onder de aandacht komen. Om daar traffic naartoe te generen, lanceerden we een social media campagne. Omdat het om de studie- of beroepskeuze van jongeren gaat, hebben we de campagne op jongeren én ouders getarget en de juiste kanalen afgestemd.

We enthousiasmeren jongeren en ouders door verschillende video- en animatie-uitingen. Hierin laten we de breedte van het werkveld zien met 'dilemma's'. Kies je voor het ontwerpen van dat toffe schip of toch juist voor een uitdaging op milieugebied? Zo maken we duidelijk welke avonturen en innovatieve banen op je wachten in de maritieme sector.
bereik
Instagram volgers
website traffic

Bekijk de volledige website op: