Campagnes en content

HMC

jongeren inspireren met het fraaie vakmanschap van studenten

Het Hout- en Meubileringscollege (HMC) leidt vakmensen op. Ontzettend creatieve vakmensen die de mooiste dingen maken. Tafels, trappen, interieurs, noem het maar op. En dat moet de wereld weten. Want meer wereld voor het HMC betekent meer vakmensen voor de wereld. En die hebben we hard nodig.

uitdaging

Potentiële studenten prikkelen om voor het HMC te kiezen.

oplossing

Inspireren met het werk van studenten. Waardoor de juiste mensen denken: verrek, dat wil ik ook maken.

implementatie

Stel je een klas van dertig voor. Wie gaan er allemaal naar het HMC? Alleen de echte dromers en doeners, natuurlijk. Die geïnspireerd raken door mooie dingen en denken: verrek, dat wil ik ook maken. Om die mensen te prikkelen, maakten we een campagne met in de spotlight het werk van de studenten van het HMC.

Kom jij staan in hun schoenen? Op hun stoel zitten? Hun hoed opzetten? HMC nodigt je in hun campagne uit om het te komen maken. Of het nou kozijnen, tassen, of hoeden zijn.

Een school voor vakmanschap wil het liefst dat mensen het gereedschap, de machines en het werk in het echt beleven. Daarom heeft het HMC een manier gevonden om een fysieke open dag te organiseren in april. Volledig coronaproof. Ook daar maakten we campagne voor. Al was daar natuurlijk geen big idea voor nodig. Welke scholier wil in deze tijd nou niet horen dat ze weer ergens naartoe mogen?