Employer branding en recruitment

iSense

IT-consultants met grote dromen gezocht – én gevonden

Twintig jaar oud en al vijf keer detacheerder van het jaar. Een warme, waardevolle partner voor opdrachtgevers en kandidaten. En ook voor zijn eigen werknemers. Maar als je de hele dag druk bezig bent om de beste match voor je opdrachtgever te vinden, hoe vind je dan nog de tijd om nieuwe consultants voor iSense op te sporen?

uitdaging

Een onweerstaanbaar employer brand van iSense maken om nieuwe collega’s aan te trekken.

oplossing

The sky is the limit als je werkt bij iSense. Daarom nodigen we je uit om bij ons te komen dromen. In je stad en op de website.

implementatie

iSense biedt je niet alleen een fijne, ambitieuze werkplek. Je krijgt hier ruimte om je dromen na te streven. Maakbaar te maken. En dus vinden we dat je altijd moet blijven dromen. Want dromen geven je de energie om je wereld te veranderen. Daarom roepen we je op: Start working, don’t stop dreaming.

Als jij een giraffen-uitlaatservice in Den Haag wilt beginnen, dan doe je dat gewoon. Of het monster van Loch Ness wilt temmen in de Maas. Of een kauwgomballenfabriek in het stadhuis van Gouda wilt beginnen. Toevallige stedenkeuze? Zeker niet. Want de meeste iSensers komen uit Den Haag, Rotterdam, Gouda en Utrecht. Dus tref je een dromencampagne aan in die steden. In abri’s en online.

Hebben we je interesse? Dan bezoek je de nieuwe website. Een knap staaltje techniek dat het eenvoudige en beheersbare van standaard weboplossingen conbineert met een eigen, merkondersteunend ontwerp. Met optimale gebruiksvriendelijkheid en betrouwbare stabiliteit.

resultaat

Steden
Stijging in aantal sollicitanten
Dromen