UX/UI design en development

Je eigen website en tools geven je merk zuurstof. Daar komen merkidentiteit, strategie en aanbod samen in een fusie van storytelling en technologisch vernuft. We designen en bouwen modulair met Yoeston, ons zelfgemaakte merkondersteunende CMS.

Yoeston, what a wonderful view

We hebben veel energie gestoken in de samenwerking van onze branding specialisten, designers en developers. Omdat we in een naadloos proces snel willen itereren van merkidentiteit naar een websiteconcept. Dat doen we met Yoeston, ons gereedschap voor digitale impact.

Yoeston is een headless CMS met een uniek design, slimme en modulaire development en gebruiks- én merkvriendelijke bewerkbaarheid. Met Yoeston garandeer je moeiteloos de vijf belangrijkste aspecten van een goede website:

  • De juiste functionaliteiten (front end en back end)
  • Content die je merkverhaal ademt
  • Adembenemend design
  • Feilloze performance
  • Een vloeiende gebruikerservaring

optimalisatie

Een merkgevoel overbrengen op je bezoekers is het belangrijkst. Maar daarvoor moet je wel bezoekers hebben. Daarom zorgen we vanaf het begin dat de vindbaarheid van je website net zo sterk is als de inhoud. Met sterke SEO, SEA en contentmarketing.

tools op basis van Yoeston

The sky is the limit met Yoeston. Zo publiceren we er jaarverslagen, huisstijlhandboeken, onboarding tools en strategische backbones mee. Interactief, doorzoekbaar door Google en al dan niet achter een login. UX/UI design en development made easy.
bekijk de mogelijkheden

innovatief maatwerk

Ons development team leeft op van uitdagingen. We maakten al eerder een mijn-omgeving, een slimme tool, een virtual reality experience en een WebAR omgeving. Koppeling met DigiD? Geen probleem. Een 360 graden recruitment tool? Hebben we. Een voicegestuurde website? Zeg het maar.

wat doen we nog meer?

Bekijk ook onze visie op campagnes en content of strategie en identiteit.