merkstrategie
en identiteit

We ontwerpen merken van de grond af aan. Of sturen ze bij. Met onze tools en ervaring zorgen we dat je merkessentie kristalhelder is. Een onderscheidend en oprecht merk. Waarmee je van waarde kunt zijn voor je doelgroep.

brandvibes

Elk merk heeft parels die onvoldoende belicht worden. Die zien we van mijlenver schitteren. En we willen ze aan de wereld laten zien. Door je markt te analyseren en je doelgroepen te leren kennen, doorgronden we je merk. Zo verscherpen we je merkstrategie en identiteit. En dat geeft jouw merk aantrekkingskracht.

We gaan op zoek naar jouw unieke vibe en vinden een manier om die krachtiger te laten pulseren. Daartoe distilleerden we een waslijst aan wetenschappelijke werkwijzen naar twee pragmatische methoden. Om efficiënt jouw grip op identiteit en strategie mee te verstevigen.

  • Onze BrandProfiler is een pragmatisch model om je merkessentie te verscherpen (DNA-bepaling: bent, vindt, zegt en doet)
  • Met de BrandVibe methode ontdekken we op welke momenten jouw merk het meest relevant is
BrandVibe
Merken
rijmen, zingen en impact maken

strategie is cyclisch

We geloven in parallelle strategieontwikkeling. Vanuit een compacte strategische basis voeren we campagne, maken we content, leveren we websites op en deployen we applicaties. Daarnaast blijven we cyclisch toetsen, verbeteren en bijsturen. Op die manier staan strategie en resultaat voortdurend op de agenda.

veelzeggende technologie

Mooie merken kunnen de wereld aan, maar blijven wereldvreemd als ze online onder de radar vliegen. Daarom werken Nijgh en Xim als twee tandwielen van één machine. Met expertise op het gebied van webcreatie, webdevelopment, beheer, scrum, front end, back end en AR bouwen we oplossingen die naadloos aansluiten op je merkstrategie en identiteit.

wat doen we nog meer?

Bekijk ook onze visie op campagnes en content
of design en development.