development

Techniek lost business problemen op, verbetert klantervaringen en laat je merk digitaal tot leven komen. Wij geloven dat je website het vlaggenschip van je merk is en dat digitale tools en apps onmisbaar zijn in de wereld van nu. Daarom bedenken en maken wij oplossingen op maat, met ons eigen CMS.

In een interactieve wereld zijn merken tastbaar. Daarom ontwerpen we UX/UI-oplossingen die klikken en meeveren. Intuïtieve ervaringen die werken voor jou en voor je klanten. Je eigen website en tools geven je merk zuurstof. Daar komen merkidentiteit, strategie en aanbod samen in een fusie van storytelling en slimme technologie.

Yoeston, what a wonderful view

We hebben veel energie gestoken in de samenwerking van onze branding specialisten, designers en developers. Omdat we in een naadloos proces snel willen itereren van merkidentiteit naar een websiteconcept. Dat doen we met Yoeston, ons gereedschap voor digitale impact.

Yoeston websites

We designen en bouwen modulair met Yoeston. Dit is een headless CMS met een uniek design, een effectief developmentproces en gebruiksvriendelijke bewerkbaarheid. Met Yoeston garandeer je moeiteloos de zes belangrijkste aspecten van een goede website:

  • De juiste functionaliteiten (front end en back end)
  • Content die je merkverhaal ademt
  • Adembenemend design
  • Feilloze performance
  • Een vloeiende gebruikerservaring
  • Maximale vindbaarheid

Wij bouwen je website in Yoeston, jij kunt er zelf mee verder. Omdat het CMS zo gebruiksvriendelijk is, plaats je er makkelijk je eigen content in. Alles wat je plaatst, wordt geïntegreerd in het ontwerp. Daar hoef je niks voor te doen. Wil je een vliegende start maken, dan helpen we je graag op weg met onze eigen Yoeston training.

Yoeston tools

The sky is the limit met Yoeston. Zo publiceren we er jaarverslagen, huisstijlhandboeken, onboarding tools en strategische backbones mee. Interactief, doorzoekbaar door Google en al dan niet achter een login. UX/UI design en development made easy.
bekijk de mogelijkheden

innovatief maatwerk

Ons development team leeft op van uitdagingen. We maakten al eerder een mijn-omgeving, een slimme tool, een virtual reality experience en een WebAR omgeving. Koppeling met DigiD? Geen probleem. Een 360 graden recruitment tool? Hebben we. Een voicegestuurde website? Zeg het maar.

stel via onderstaand formulier je meest dringende vraag over development

We sparren graag met je over hoe UX-oplossingen en techniek jouw merk boosten. Onze strateeg en lead developer plannen vrijblijvend een moment met je in.

hoe kunnen we je helpen?

Naam*
Bedrijf
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw bericht*

meer weten?

Neem contact met ons op, we geven je graag meer informatie.
Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze cases.