campagnes
en content

Impact maken op relevante momenten zorgt voor verdiende aandacht. Met levendige content en datagedreven campagnes laten we boodschap, ontwerp en middelen naadloos op elkaar aansluiten. Wil je dat ook voor jouw merk?

Jouw purpose, mening en way of life zijn interessanter dan je denkt. Je creëert er verdiende aandacht mee, en dat is een stuk robuuster dan reclame. Impact is een optelsom van aandacht en engagement. Daar zorgen we voor met campagnes en content vanuit een non-stop proces van creatie en optimalisatie.

Je verhaal begint pas te ademen in de implementatie. Executie kan een goed idee laten vliegen of crashen. Wat wij goed kunnen? Je aanpak logisch maken. Zodat verschillende kanalen en campagnes een geheel worden én maximaal bijdragen aan de strategie. We gaan voor samenhang, daarom leren we met elkaar op welke manieren en momenten je merk slagkracht heeft. Dat levert campagnes en content die indruk maken omdat ze niet als reclame voelen, maar als het antwoord op een vraag.

creatie

Je merk moet tot de verbeelding spreken. Daarom maken we spraakmakende content: logo, huisstijl, animatie, illustratie, foto, video en tekst. Content waarmee je merk zichtbaar is, in het oog springt, een plek in de wereld krijgt en een origineel verhaal vertelt. En belangrijker nog: de essentie van jouw merk in één oogopslag duidelijk maakt.

activatie

Jij hebt een doel voor ogen en wij zorgen ervoor dat dat gehaald wordt. Dat vraagt om een goed doordachte boodschap en een onfeilbare uitvoering. We zetten een campagne op poten die jouw merk activeert en je doelgroep beweegt.

uitvoering

Communicatie is succesvol met de juiste boodschap, de juiste middelen én de juiste kanalen. We zetten een campagne op poten die jouw merk activeert en je doelgroep beweegt. Of dat nu via social media, SEA, SEO, out of home advertising, een digitale tool of iets compleet onconventioneels is; wij gaan voor een effectieve oplossing.

evaluatie

Kennis is macht, dus voor ons is de uitvoering niet compleet zonder continu monitoren, analyseren, en verbeteren. Zo blijven we flexibel, leren we wat werkt en kunnen we altijd bijsturen voor een optimaal resultaat.

stel via onderstaand formulier je meest dringende vraag over campagnes

We sparren graag met je over hoe we jouw merk laten vliegen. Onze strateeg en creative director plannen vrijblijvend een moment met je in.

hoe kunnen we je helpen?

Naam*
Bedrijf
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw bericht*

meer weten?

Neem contact met ons op, we geven je graag meer informatie.
Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze cases.